معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در گفتگوی اختصاصی با خبر نگار مرکز خبر حوزه، با اشاره به فعالیتهای در دست اجرا در سال 1390 در این مسجد مقدس، اظهار داشت: ماموریت مسجد مقدس جمکران برای چشم انداز 1404 که در صدر برنامههای جاری مسجد، قرار دارد، ارتقای معرفت و نگرش توحیدی، ترویج اندیشه و آرمان تشیع، تقویت عبودیت خدا و پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی و توسعه ارتباطات میان منتظران بر محوریت امامت و ولایت است.
وی تصریح کرد: تکمیل زیر ساختهای فرهنگی مسجد مقدس جمکران در دست اقدام است که افتتاح سالن نشست فرهنگی و تنهاترین مجتمع دیجیتال استان قم جهت عرضه نرمافزارهای دینی با نسخههای جدید، تا اردیبهشت ماه سال جاری در مسجد مقدس جمکران راهاندازی میشود.
حجت الاسلام وافی افزود: در سال گذشته 15 برنامه برای اولین بار و فقط برای یک بار در مسجد مقدس جمکران به اجرا گذاشته شده است.
وی گفت : از سه محور اصلی برنامههای پانزدهگانه که امسال مورد تثبیت نهایی قرار میگیرد میتوان به تقویت فعالیتهای فرهنگی بر پایه مهدویت در استان ها، راه اندازی مرکز توسعه فعالیتهای مهدوی در تهران، تدوین آییننامهای برای مهدیه های سراسر کشور و ارتباط با موسسه هایی که حول محور معارف اهلبیت(ع) و مهدویت فعالیت میکنند اشاره کرد.
حجت الاسلام وافی در خصوص برنامههای ویژه عید نوروز سال جاری گفت: برپایی نمایشگاه کتاب کودک و غرفههای بانک نرم افزاری و اجرای نمایش باز و پردهخوانی و برگزاری مسابقه کتاب خوانی؛ پذیرش کودکان زیر 5 سال به مدت دو ساعت جهت راحتی والدین برای انجام اعمال مسجد در مرکز فرهنگی هنری گل نرگس از اهم برنامه های عید نورز مسجد جمکران میباشد.
حجت الاسلام مرتضی وافی در ادامه با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب گفت: نکتههای موجود در پیام مقام معظم رهبری ، اعتماد و اطمینان برای تصمیم گیری کلان در کشور را به ارمغان میآورد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در رأس رصدگاه مسایل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور قرار دارند، و با پیش بینی وضع آینده کشور، اعتماد و اطمینان را برای تصمیم گیری کلان به ارمغان می آورند.
حجت الاسلام وافی افزود: نهادها، ارگانها و مسئولین کشور باید از اسراف و چاپ بنرها و تابلوها و هزینههای کلان تبلیغی بیهوده بپرهیزند و همه باید در جهت تحقق شعار «جهاد اقتصادی» مقام معظم رهبری در سال جاری گام بردارند.
وی تصریح کرد: کشور ما در سال گذشته بزرگترین طرح تحول اقتصادی را آغاز کرد و این طرح نیاز به تثبیت اقتصادی دارد که نیازمند، جهاد و تلاش جهادگران است تا طعم شیرین این تحول در مذاق مردم به یادگار بماند.
حجت الاسلام وافی افزود: تولید ثروت و ایده یک نوع ابداع محسوب می شود، کشوری که بتواند تولید فکر، اندیشه ثروت کند از موفقیتهای آن کشور محسوب میشود.